Aperitiv din foietaj cu șuncă și cașcaval- sunt incredibil de gustoase și gata în doar 30 de minute!

Preparation time
10 mins
Cooking time
20 mins
Difficulty
uşor
Serves
5 people
Meal course
Prânz
Posted on
500,00 g
Aluat foietaj
6,00 Felii
Șuncă
100,00 g
Cașcaval ras
40,00 g
Ceapă verde
0,50 linguriță
Sare
0,50 linguriță
Piper negru măcinat
0,50 linguriță
Boia de ardei dulce
Aperitiv din foietaj cu șuncă și cașcaval- sunt incredibil de gustoase și gata în doar 30 de minute!

Vă prezentăm o rețetă foarte rapidă de aperitiv din aluat foietaj cu șuncă și cașcaval. Le poți prepara atât într-o zi obișnuită, cât și pentru o sărbătoare. Sunt foarte delicioase, sățioase și pe placul tuturor. Surprinde-ți oaspeții cu un aperitiv delicios ce nu au mai mâncat până acum.

  1. Puneți aluatul foietaj pe planul de lucru pudrat cu făină, întindeți ușor cu sucitorul și puneți feliile de șuncă pe 1/3 din suprafața totală. Presărați cu ceapa verde tocată, cașcavalul ras și condimentați cu piper negru, puțină sare și boia de ardei dulce. Rulați strâns aluatul până obțineți un rulou.
  2. Tăiați ruloul în rondele cu lățimea de circa 2-3 cm și le așezați într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, lăsați loc între ele. Dați tava la cuptorul încins la temperatura de 190°C, pentru 20 de minute, până se rumenesc ușor.
  3. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*