Aperitiv alcoolic cu gust intens de lămâie – simplu și rapid cu un gust deosebit!

Preparation time
30 mins
Cooking time
10 mins
Difficulty
uşor
Serves
4 people
Meal course
Desert
Posted on
4,00 bucăți
Lămâi
3,00 linguri
Suc de portocală
100,00 linguri
Suc de lămâie
200,00 g
Zahăr
50,00 g
Gelatină
100,00 ml
Vodkă
100,00 ml
Apă
Aperitiv alcoolic cu gust intens de lămâie – simplu și rapid cu un gust deosebit!

Acest aperitiv alcoolic cu gust intens de lămâie se servește atât pe masa de sărbătoare, cât și la o simplă întâlnire cu prietenii. Pe lângă faptul că are un gust deosebit și aromat, mai și arată ca o felie de lămâie. Mulți nici nu vor face diferența privindu-le de la distanță.

  1. Pe un tocător tăiați lămâile în jumăți și scoateți-le miezul din ele, astfel încât să rămână doar coaja. Apoi puneți cojile de lămâi în cupele unei tave pentru brioșe.
  2. Într-o cratiță turnați sucul de lămâie, sucul de portocală, apa, vodka, zahărul și gelatina, amesteaați și aduceți la fierbere compoziția.
  3. Umpleți fiecare coajă de lămâie cu amestecul obținut, lasați să se răcească timp de câteva minute, apoi dați-le în frigider pentru 5 ore.
  4. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*