Amestecă doar ingredientele și obții cel mai gustos chec de ciocolată! Parcă e brownie, doar că mai gustos!

decembrie 11, 2018

Vă prezentăm un chec de ciocolată, atât de delicios și moale, încât se topește în gură! Puneți toate ingredientele într-un bol, le amestecați și obțineți un chec aromat cu gust intens de ciocolată și foarte gustos. Acest chec este desertul perfect să-l savurați în compania prietenilor.

Ingredients for Blat

250 ml Lapte
3 bucăți Ouă
100 ml Unt topit
380 g Zahăr
100 g Pudra de cacao
300 g Făină
8 g Praf de copt

Ingredients for Glazură

200 g Zahăr
40 g Amidon de porumb
80 g Pudra de cacao
250 ml Apă
75 g Unt
1 plic Zahăr vanilat
10 g Ornamente pentru prăjituri

Instructions

  1. Bateți cu ajutorul unui tel ouăle cu zahărul, apoi adăugați untul topit, laptele și amestecați. Separat în alt bol amestecați făina cu cacao și praful de copt și le adăugați peste comoziția lichidă. Amestecați până obțineți o compoziție fără cocoloașe. *Nu amestecați compoziția mai mult de 5 minute, amestecați doar cât să le încorporați!
  2. Turnați compoziția în două tavi de chec (dimensiunea 22 cm x 9 cm x 7 cm) tapetate cu hârtie, turnați compoziția de aluat până la maxim 3/4 din înălțimea tăvii și nivelați. Dați tăvile la cuptorul încins la 190°C, pentru 40 de minute.
  3. Între timp preparați glazura: Puneți toate ingredientele într-o cratiță și încălziți la foc mic, amestecați continuu până când se îngroașă. Lăsați glazura la răcit, apoi o distribuiți pe checuri. La dorință puteți decora checurile cu ornamente pentru prăjituri.
  4. Savurați cu plăcere!

0 comments