Am pus un crenvurst intreg si e clar ca am sa repet reteta saptamana viitoare.

decembrie 4, 2019

După ce veți face cunoștință cu această rețetă, cu siguranță nu veți mai avea motive să săriți peste micul dejun. Nici graba de dimineață, nici dieta nu vor mai fi un argument! Durata de pregătire a acestui mic dejun savuros este uimitoare! Sățios, delicios și aromat, acest mic dejun oferă doză de energie de care aveți nevoie în prima jumătate a zilei. Încă nu sunteți tentați să vă convingeți de acest lucru?!

Ingredients

1 bucată Crenvurști
100 g Cașcaval
2 bucăți Ouă
30 g Amidon
25 ml Lapte
1/2 linguriță Sare
1/2 linguriță Piper negru măcinat
30 ml Ulei pentru prăjit

Instructions

  1. Radeți cașcavalul prin răzătoarea. Într-un bol puneți 2 ouă, adăugați amidonul, laptele, sarea și piperul și bateți bine până obțineți o compoziție omogenă fără cocoloașe. Înfierbântați o tigaie curată, fără ulei la foc mediu. Puneți crenvurștul în tigaie și lăsați-l să se încălzească pe ambele părți (fără a se rumeni). Scoateți crenvurștul fierbinte pe o farfurie și turnați în tigaie puțin ulei.
  2. În tigaia încinsă turnați jumătate din compoziția de ouă, lapte și amidon și o repartizați uniform. După ce ”clătita” din ouă se va rumeni puțin presărați pe toată suprafața un strat uniform de cașcaval ras. Acoperiți tigaia cu capac și continuați să prăjiți până cașcavalul se topește. După ce cașcavalul s-a topit (aproximativ peste 20 secunde) puneți pe marginea ”clătitei” crenvurștul și începeți să rulați omleta spre centru.
  3. Deplasați ruloul cu crenvurști spre marginea tigăii și turnați în tigaie încă 3-4 linguri din amestecul de ouă. Presărați deasupra cu cașcaval ras și acoperiți tigaia cu capac până ce cașcavalul se va topi. 3. Continuați să prăjiți și să rulați omleta în același mod până se termină tot amestecul de ouă. Scoateți omleta rulata pe o farfurie.
  4. Savurați cu plăcere!

0 comments