Adauga frisca si caise si vei obtine cel mai gustos desert. GARANTAT!

februarie 19, 2020

Sunteți interesat de un desert la pahar, dar nu aveți nici timp și nici chef să stați prea mult timp în bucătărie? Acest tiramisu, puțin deosebit și exotic la pahar cu cremă de brânză și caise este o idee perfectă pentru un desert rapid, delicios și extrem de ușor de preparat, care nu necesită coacere sau multe ingrediente. Cremă de brânză, pișcoturi însiropate în cafea și fructe aromate – oare există combinație mai reușită? Puteți să improvizați cu fructele și să înlocuiți piersicile cu caise, căpșuni, zmeură, banane, portocale, etc.

Ingredients

400 ml Frișcă
400 g Brânză de vaci
2 linguri Zahăr pudră
750 g Caise conservate
200 ml Cafea solubilă
200 g biscuiți Savoiardi
5 g Ciocolată neagră

Instructions

  1. Bateți 400 g de frișcă lichidă până devine fermă. În alt bol amestecați 400 g de brânză de vaci cu 2 linguri de zahăr pudră. Treptat încorporați frișca bătută în crema de brânză;
  2. Piersicile din compot urmează să le tăiați felii de mărime medie. Puneți în cupe câte 2-3 linguri de cremă și un strat de caise. Înmuiați pișcoturile în cafea și le puneți peste stratul de piersici. Acoperiți pișcoturile cu un strat generos de cremă și puneți al doilea strat de piersici. Urmează încă un strat de pișcoturi înmuiate în cafea și ultimul strat de cremă. Dați desertul la frigider pentru 2 ore. Înainte de a servi desertul îl presărați cu ciocolată răzuită și îl decorați cu o frunză de mentă proaspătă.
  3. Savurați cu plăcere!

0 comments