A fost un secret pana acum. Reteta ce esti obligat sa o incerci

octombrie 10, 2020

Aveți grijă pentru că aceste pâinici ar putea să devină rapid preferatele întregii familii. Sunt preparate din aluat dospit și conțin o umplutură savuroasă de cașcaval ras. Interiorul moale și pufos, cașcavalul elastic și apetisant și crusta subțire și crocantă sunt atuurile acestor pâinele. Acestea sunt cea mai bună opțiune când te-ai saturat de pâinea de zi cu zi, dar pot înlocui cu ușurință și gustările de peste zi. Îți garantăm că nu vei regreta dacă vei încerca această rețetă. 

Ingredients

2 lingurițe Zahăr
7 g Drojdie uscată
300 ml Lapte
1 linguriță Sare
2 bucăți Ouă
150 ml Ulei rafinat
550 g Făină
200 g Cașcaval
50 ml Lapte

Instructions

  1. Într-un bol puneți 2 lingurițe de zahăr, 7 g de drojdie uscată, 300 ml de lapte cald și amestecați bine cu un tel. Adăugați 1 linguriță de sare, 2 ouă și 150 ml de ulei. Încorporați 550 g de făină amestecând cu o spatulă și frământați aluatul. Acoperiți cu o folie alimentară și lăsați la dospit pentru 1 h.
  2. Transferați aluatul dospit pe masa de lucru. Tăiați aluatul în 15-16 bucăți egale pe care le modelați în formă de bilă. Întindeți puțin fiecare bilă și puneți în interior câte puțin cașcaval ras. Acoperiți cașcavalul și tapetați bine marginile, formând o pâinică. Procedați la fel cu fiecare bilă și transferați pâinicile în tava tapetată cu hârtie de copt.
  3. Ungeți fiecare pâinică cu un amestec din 2 ouă și 50 ml de lapte. Crestați deasupra cu un cuțit. Dați tava la cuptor pentru 30 min la 190℃.

0 comments