500 m pe jos, atata am mers pentru a lua ultimul ingredient si s-a meritat din plin!

octombrie 22, 2019

Vă prezentăm un tort delicios, fără coacere, cu biscuiți, cremă de brânză și mascarpone. Acest tort este unul dintre cele mai simple deserturi, un tort extraordinar care se prepară fără foc, pe care să-l savurați alături de cei dragi. Combinația de cremă de brânză, mascarpone și lapte condensat creează un gust delicat, un desert foarte simplu, care se prepară din doar câteva ingrediente, dar care este unul deosebit, delicios și ușor de preparat.

Ingredients

600 g Biscuiți
2 Pliculețe Praf de budincă cu gust de vanilie
800 ml Lapte
400 ml Lapte condensat
200 g Cremă de brînză
250 g Mascarpone
100 g Nucă de cocos

Ingredients for Decor

30 g Fulgi de migdale
2 linguri Nucă de cocos
12 bucăți Raffaello

Instructions

  1. Preparați crema: într-un bol amestecați praful de budincă cu 250 ml de lapte rece. Cantitatea rămasă de lapte o turnați într-o cratiță pusă la foc mic, adăugați amestecul de lapte cu praful de budincă și amestecați.
  2. Gătiți până crema se îngroașă (circa 7-8 minute) amestecând continuu, apoi luați de pe foc, acoperiți cu folie de plastic și lăsați crema să se răcească complet.
  3. Puneți într-un bol crema de brânză, adăugați mascarpone, lapte condensat îndulcit și mixați la viteză mică.
  4. Apoi adăugați treptat crema de budincă și mixați până obțineți o cremă pufoasă și fină. Adăugați nuca rasă de cocos și amestecați bine cu spatula.
  5. Într-o tavă detașabilă cu dimensiunea (22x28cm) asamblați prăjitura în straturi: puneți primul strat de biscuiți, apoi distribuiți primul strat de cremă.
  6. Continuați astfel până finisați, veți obține 4 straturi de biscuiți și 4 straturi de cremă. Presărați stratul de cremă cu nucă rasă de cocos, fulgi de migdale și decorați cu Raffaello. Dați la frigider pentru minim 4 ore, sau cel mai bine peste noapte.
  7. Savurați cu plăcere!

0 comments