4 tipuri de sushi roll – te provocăm să încerci aceste rețete!

Preparation time
30 mins
Cooking time
20 mins
Difficulty
uşor
Serves
6 people
Meal course
Cină
Posted on
2,00 pahare
Orez
2,00 pahare
Apă
3,00 linguri
Otet de orez
3,00 linguri
Apă
10,00 g
Sare
20,00 g
Zahăr
3,00 bucăți
Ouă
10,00 ml
Sos de soia
5,00 bucăți
Foaie de nori
1,50 bucăți
Avocado
140,00 g
Somon slab sărat ( sau crud)
180,00 g
Cremă de brînză
20,00 g
Germeni de ceapă
1,50 bucăți
Castravete
4,00 bucăți
Surimi
100,00 g
Susan alb și negru
30,00 g
Sos chili (picant)
50,00 g
Amidon
30,00 g
Făină
4 tipuri de sushi roll – te provocăm să încerci aceste rețete!

Sushi este astăzi un fel de mâncare care a cucerit toată lumea. O gustare rapidă, un praz sănătos sau o cină ușoară,sunt perfecte la întâlniri haioase cu prietenii sau la petreceri sofisticate, sushi este ideal în orice context.

  1. Începem cu prepararea orezului, orezul se spală în trei ape, se pune într-o cratiță și se acoperă cu apă, se dă în clocot și se fierbe 5 min, după care se stinge focul, se acoperă cu un capac și se lasă pentru 15 min. Între timp se amestecă apa, oțetul, zahărul și sarea, cu soluția obținută se asezonează orezul și se lasă la răcit.
  2. Pentru Avocado Roll, se va folosi jumate din foia de nori, pe suprafața căreia se așează orezul, se întoarce cu orezul în jos, pe partea cu algele nori se va pune crema de brânză, somonul și germenii de ceapă, se rulează și la suprafață se așează avocado tăiat în felii subțiri.
  3. Pentru Roll cu susan, se va folosi jumate din foia de nori, pe suprafața căreia se așează orezul, se întoarce cu orezul în jos, pe partea cu algele nori se va pune crema de brânză, surimi, avocado și castravetele, se rulează și se trece prin susan.
  4. Pentru Roll cu omletă, se va folosi jumate din foia de nori, pe suprafața căreia se așează orezul, se întoarce cu orezul în jos, pe partea cu algele nori se va pune crema de brânză, surimi, avocado și se rulează. Pe o tigaie se pregătește omleta subțire din două ouă bătute și o picatură de sos de soia, omleta se pune pe suprafața ruloului.
  5. Pentru Roll prăjit, se va folosi o foie întregă de nori, pe suprafața căreia se așează orezul, peste orez se va pune somonul taiat cuburi mărunte amestecat cu sosul chili și crema de brânză și alături castravetele, se ruleză. Într-un vas se amestecă oul cu făina, iar în alt vas se pregătește amidonul. Ruloul se trece prin amidon apoi prin amestecul de ou și făină, se prăjește în ulei închins până se rumenește.
  6. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*