4 tipuri de placințele din aluat foietaj – bucură-ți familia cu ceva inedit și gustos.

Preparation time
20 mins
Cooking time
15 mins
Difficulty
uşor
Serves
8 people
Meal course
Desert
Posted on
800,00 g
Aluat foietaj
2,00 bucăți
Banane
80,00 g
Nutella
2,00 bucăți
Mere
50,00 g
Unt
50,00 g
Zahăr brun
50,00 g
Cremă de brînză
4,00 bucăți
Prune
100,00 g
Fructe de pădure
5,00 ml
Esență de vanilie
150,00 g
Zahăr pudră
2,00 bucăți
Ouă
4 tipuri de placințele din aluat foietaj – bucură-ți familia cu ceva inedit și gustos.

Cu puțină creativitate ingrediente din alese și combinate, vă aducem la cunoștință 4 moduri de a prepara placințele delicioase și frumoase. Oaspeții vor fi încântați de aceste plăcințele aspectuoase și delicioase. Din cele mai simple și accesibile ingrediente obțineți o gustare deosebit de delicioasă și aromată, ce nu va lăsa pe nimeni indiferent.

  1. Pentru plăcintele cu banană și nutella, întindeți aluatul și tăiați-l în formă de dreptunghi, ungeți cu nutella, puneți banane peste ciocolată, se pliază și se fac câteva tăituri la margine.
  2. Pentru plăcintele cu mere, întindem aluatul și decupăm cercuri și frunzulițe, merele se taie felii și se aranjează pe aluatul decupat, presurăm cu zahăr brun, și se pune unt la suprafață.
  3. Pentru plăcintele cu prune, se întinde aluatul, se taie în bucăți pătrate și fâșii subțiri care se împletesc și se aranjează pe marginea aluatului, adăugați 100 g cremă de brânză peste care se aranjează feliile de prune și se pudrează cu zahăr pudră.
  4. Pentru plăcintele cu fructe de pădure, aluatul se întinde, se taie în bucăți pătrate, se taie marginea și se pliază din ambele părți, adăugăm crema de brânză amestecată cu esența de vanilie și 30 g zahăr pudră peste care se aranjează fructele de pădure și se pudrează cu zahăr pudră.
  5. Toate plăcințelele se ung cu ou și se coc 15 minute la temperatura de 190°C.
  6. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*