4 rețete simple de înghețată pe care le poți face acasă din puține ingrediente! Spune adio E-urilor!

iunie 14, 2018

Înghețata este cu siguranță desertul verii. Simte gustul dulce din copilărie cu o înghețată sută la sută naturală! Vă prezentăm mai jos 4 cele mai bune rețete, cu ajutorul cărora veți obține un desert uimitor. Înghețata de casă se prepară foarte simplu, din cele mai accesibile ingrediente. Alegeți rețeta preferată și bucurați-i pe cei dragi cu un deliciu savuros, dulce și răcoritor, ce este numai bun și pentru copii. Simțiți adevărată savoare a unei înghețate fără coloranți, conservanți și aditivi chimici.

Înghețată cremoasă din ciocolată care îți va răcori serile dulci de vară! (tastați pe titlul rețetei)
Înghețata este cel mai preferat desert de vară, pe care cu toții îl iubim. Însă deseori nu găsim în magazine gustul și aroma, pe care anume am vrea să o servim. Nu se compară nimic cu produsele preparate în casă, mai ales când vine vorba de deserturi. După această rețetă veți obține o înghețată cremoasă, fină, pufoasă și cel mai important ciocolătoasă.
Image and video hosting by TinyPic
Înghețată cu zmeură – perfectă pentru zilele toride de vară!(tastați pe titlul rețetei)
Înghețata cu zmeură și brânză de vaci este o adevărată delicatesă nu doar pentru copii ci și pentru maturi. Zmeura se încorporează în crema fină din brânză și se obține o înghețată aromată, delicioasă, fină și foarte cremoasă. Veți savura din fiecare linguriță a acestei minunate înghețate.
Image and video hosting by TinyPic
Cea mai simplă și delicioasă înghețată plombir din doar 3 ingrediente! (tastați pe titlul rețetei)
Vă doriți o înghețată de casă, sănătoasă și cu ingrediente naturale? Vă propunem rețeta celei mai ușoare înghețate plombir. Concepută special cu o textură cremoasă, combinația perfectă dintre frișcă și lapte condensat emană o aromă care vă completează senzațiile cu un gust unic.
Image and video hosting by TinyPic
Cea mai simplă rețetă de înghețată de casă, atât de fină și delicioasă de te lingi pe degete! (tastați pe titlul rețetei)
Vă prezentăm cea mai rapidă și delicioasă rețetă de înghețată de casă. O puteți prepara în condiții de casă fără ca să aveți anumite accesorii speciale de bucătărie. Din doar câteva ingrediente și cu mare poftă de înghețată, merită s-o prepari și tu. Atât copii, cât și maturii vor da târcoale mereu pe la congelator după încă o lingură de înghețată.
Image and video hosting by TinyPic

Ingredients

Instructions

0 comments