4 lipii si ce mai gasesti prin frigider, te vei linge pe degete!

octombrie 8, 2019

Vă prezentăm o rețetă gustoasă de lipii apetisante cu crustă rumenă și umplutură suculentă și savuroasă. Din foi simple de lipie și ingrediente pe care le aveți în frigider puteți prepara o gustare sau un prânz delicios în câteva minute. Aceste lipii cu șuncă și mozzarella arată uimitor, au un gust nemaipomenit de bun și vor dispărea din farfurie cât vei clipi din ochi!

Ingredients

4 bucăți Tortillas (lipie)
3 bucăți Ouă
1/2 linguriță Sare
1/2 linguriță Piper negru măcinat
6 Felii Șuncă
120 g Mozzarella
1 bucăți Roșie
20 g Unt

Instructions

  1. Spargeți într-un bol ouăle, adăugați sare, piper negru, bateți bine și lăsați deoparte. Puneți untul la topit într-o tigaie, opriți focul, puneți jumătate de cantitate din compoziția de ouă și puneți o lipie. Aranjați 3 felii de șuncă, un strat de mozzarella dată prin răzătoare și acoperiți cu a doua lipie.
  2. Aranjați un strat de roșii tăiate semi rondele și presărați cu un strat de mozzarella dată prin răzătoare. Urmează a treia lipie, puneți 3 bucăți de șuncă și presărați cu un strat de mozzarella rasă. Acoperiți cu ultima lipie și turnați cealaltă jumătate de cantitate de ouă bătute.
  3. Acoperiți cu capac, porniți focul și gătiți la foc mic timp de 5 minute. Apoi întoarceți tortilla, acoperiți din nou cu capac și gătiți pentru 5 minute, până devine aurie.
  4. Savurați cu plăcere!

0 comments